Custom Search

מאכלים שעושים גזים

מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה, אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה

למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000

מובהר כבר בתחילה כי, תוכן האתר והמידע הכלול בו אינם מהווים המלצות לטיפול רפואי ו/או תחליף לייעוץ מקצועי ו/או מתיימרים לספק מידע כזה או אחר ובכלל זה אף לא מידע רפואי, עצה רפואית, חוות דעת רפואית ובכלל – אלא אך ורק לצורך הרחבת הידע האישי של המשתמש או האורח ועל אחריותם, אף אם תוכן הדברים יכול להתפרש ככזה אשר מבטא דעה אישית או ציטוט אסכולה מסויימת.
בכל מקרה ובמיוחד באם מדובר במקרה חרום אין להסתמך על התכנים והעצות שבאתר (על כל ו/או איזה מחלקיו) אלא לפנות ללא דיחוי לרופא או מומחה שכן כל שימוש או הסתמכות על האתר יהיה אך ורק על אחריותם המלאה של המשתמשים והאורחים.
 

 
 

מהם מאכלים שעושים גזים?

מאכלים שעושים גזים כוללים קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש, אפרסק, פופקורן, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק.

לקריאה נוספת: