אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- גזים לפני מחזור
- גזים מסריחים לתינוק יונק
- גזים תינוקות
- ירקות שיוצרים גזים
- תולעים במעיים סימנים
- סרטן המעי הגס גזים
- כאבי בטן גזים
- עודף גזים בקיבה
- גזים טבעי
- כאבי בטן טיפול תה
- כאב בטן מאוכל
- גזים גרפסים כאבי בטן
- כאבי בטן אנטיביוטיקה
- להקל על גזים
- נפיחות בבטן מירקות
- אוכל מעי רגיז
- מעי רגיז – רעשים בבטן
- כאבי בטן לאחר אכילת חריף
- גזים שעולים מהקיבה
- מה מוריד נפיחות בבטן